Cea mai bună destinaţie de vacanţă de vară
Vine vara, bine-mi pare! Unde fugim de la serviciu? Unde ne relaxăm în acest an în concediu? Spune-ne pe europafm.ro care este cel mai bun loc din România pentru vacanţa de vară şi de ce!
Dacă adaugi răspunsul tău până pe 23 mai la ora 17:00 intri în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele trei premii oferite de Europa FM. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe site şi în emisiunea "Discuri pe Bandă" de sâmbătă.
sllyy
cred ca cea mai buna destinatie de vacanta este tot in tarisoara noastra...avem atatea locuri frumoase, tocmai bune pentru o relaxare totala cum ar fi la manastirile din moldova, la munte, la mare(avem un relief destul de variat)...avem tot ce ne trebuie mai putin un parc mare de distractii....
. daca ar fi cineva destept la conducere care sa atraga turistii, tara noastra ar fi una bogata.....in concluzie, locul meu preferat pt relaxare este pe litoral la MAMAIA!!!
Dj_ovi
Cea mai buna destinatie pentru vacanta de vara este Poiana Brasov. Daca ajungi aici... simti ca ai ajuns in PARADIS... la doi pasi de RAI. Daca urci cu telecabina sus, in POSTAVARUL te poti considera ca ai ajuns chiar in RAI. Deci, n-am exagerat cand am spus ca... esti chiar la doi pasi de RAI. Daca ti se face dor de mare, nu trebuie decat sa cobori jos din Poiana, si vei gasi doua AQUA PARC-uri urisase... cu nisip fierbinte.., exact cum este pe plaja, la mare. Si astfel, ai parte si de mare... tocmai la munte. Daca si "noroc", te poti intalni si cu URSULETZII hazlii... dar si cu mama lor... care te pune uneori pe fuga
Deci... nu mai sta prea mult pe ganduri... vin-o la BRASOV... si vei avea parte de o VACANTA DE VIS
cristi79
renumita demult pentru cel mai curat AER din EUROPA (asa ziceau nemtzii) statiunea SLANIC- Moldova este destinatia mea preferata.
snicol
Cea mai buna destinatie, cred ca este Delta Dunarii!Poate ca o statiune, un oras il poti compara cu altceva dar Delta...cu cine sa o compari?E unica!Si e la noi in tara!Recunosc, că n-am o legătură afectivă foarte strânsă cu Delta Dunării. Am aşteptat 30de ani să văd şi eu cum arată Delta, să mă plimb prin stuf, la propriu, să mă duc cu barca pe canale, să mă prefac că pescuiesc şi să mă scald exact în locul în care Dunărea îşi începe frumoasa poveste de dragoste cu Marea Neagră. Şi regret că n-am apucat să o văd mai repede. Dar mi-am promis să merg şi anul ăsta să o revăd. Pentru că e unul dintre cele mai frumoase locuri din România!
hebeanflorin
Cea mai faina destinatie de vacanta pe care o poti gasi in Romania o reprezinta Valea Prahovei cu toate statiunile superbe de acolo. Am fost acu ceva ani pe Platoul Bucegi si locul acela mi-a ramas intiparit in memorie si imi va ramane pentru tot restul vietii, unul dintre cele mai faine locuri din tara in care am pasit - Platoul Bucegi.
EugenB
Eeeeeeeh, sunt atatea de vizitat in tarisoara noastra, dar daca e vorba de vara hai sa ne orientam spre litoralul Marii Negre. Recomand din toata inima Sfantu Gheorghe, jud.Tulcea, exact unde bratul Dunarii cu acelasi nume se varsa in mare, este extraordinar acolo, am fost anul trecut si oricand as mai merge. Am stat la complexul Delfinul, la cort, este incredibil ce s-a putut construi acolo, campingul chiar arata ca unul din occident(cred, la un camping in occident nu am ajuns pana acum), adica acolo ai urmatoarele: toalete impecabile, se curata in fiecare dimmineata la arele 5-6, dusuri cu apa calda tot timpul, prize la fiecare cort in parte, exista casutze, exista vile adica poti sta oriunde doresti, unde iti place sau dupa cati bani dispui, excursia cu personala pana la sf gheorghe este extraordinara. Si ca sa incheiem in glorie nu ratati o masa pescareasca la satenii de acolo, in prima zi am devorat 4 portii de bors de peste si 2 portii de scrumbie de Dunare, va dati seama cum ma miscam dupa, nu ratati aceasta destinatie.
sebes_cosmina
Acum depinde ce preferi: munte sau mare. Eu aleg marea si cel mai bine m-am simtit dintre toate statiunile de la malul Marii Negre, in statiunea Eforie Nord. Este una dintre cele mai linistite statiuni, nu foarte aglomerata si cu multa verdeata. Un loc ideal pentru a petrece acolo cateva zile impreuna cu familia.
maria-felicia
sighisoara cred ca este cel mai frumos loc,dar nu singurul.
cka_cla
Cel mai frumos loc din Romania cred ca este in Muntii Apuseni, acolo poti sa te destinzi in natura, sa vizitezi obiective turistice, sa practici diferite sporturi, poti sa faci tot ceea ce iti place, indiferent de cat de pretentios ai fii. Aici le gasesti pe toate.A fost in mod cert cel mai frumos concediu de pana acum. Imi vor ramane multa vreme in minte si in suflet minunatii oameni de la pensiunea la care am fost cazati ,,Pensiunea Craiul", care pun mereu suflet in ceea ce fac pentru musafirii lor
esstera
Locul ideal pentru a petrece o vacanta de vis este Muntele Marisel, la numai 50 de Km de Cluj, unde este o oaza de liniste ce te poarta dincolo de zgomotul si forfota obositoare a orasului.Este un loc minunat pentru a petrece o vacanta frumoasa, atat iarna cat si vara, existand multe posibiliati de a te deconecta de stresul acumulat pe parcursul anului.